Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11762
Title: Судово-бухгалтерська експертиза
Authors: Топоркова, Олена В'ячеславівна
Євлаш, Тетяна Олександрівна
Говоруха, Олена Олександрівна
Keywords: судово-бухгалтерська експертиза;нормативно-правові акти;процес;інформаційне забезпечення;оформлення результатів
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ФОП Іванченко І.С.
Citation: Топоркова О. В., Євлаш Т. О., Говоруха О. О. Судово-бухгалтерська експертиза: опорний конспект лекцій в таблицях та рисунках для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ФОП Іванченко І.С., 2019. 108 с.
Abstract: Опорний конспект лекцій в таблицях та рисунках з дисципліни "Судовобухгалтерська експертиза" надасть допомогу студентам із набуття знань стосовно сутності експертизи, її предмета та об’єктів; значення судовобухгалтерської експертизи на стадії досудового розслідування та в судовому процесі; порядку та особливостей призначення судово-бухгалтерської експертизи; вимог нормативно-правових актів, що регулюють порядок призначення та проведення судових експертиз; особливостей роботи експерта-бухгалтера; прав, обов’язків та відповідальності експертабухгалтера; методичних прийомів дослідження наданих експерту-бухгалтеру документів; порядку складання експертного висновку і методів його дослідження та оцінки; призначення і ролі висновку експерта-бухгалтера при розслідуванні чи судовому розгляді матеріалів справи та ін.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11762
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sudovo_bukhh_ekspertyza_OKL_2019.pdf1.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.