Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11686
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Л.М.-
dc.contributor.authorГерасимова, Н.С.-
dc.contributor.authorНестеренко, О.О.-
dc.date.accessioned2022-11-02T09:32:05Z-
dc.date.available2022-11-02T09:32:05Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЯнчева Л. М., Герасимова Н. С., Нестеренко О. О. Шляхи вдосконалення облікової політики на готельних підприємствах. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. С.3-10.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11686-
dc.description.abstractРозглянуто питання формування наказу «Про облікову політику» на готельних підприємствах, виділено специфічні елементи облікової політики готельного підприємства, розглянуто основні складові облікової політики за організаційним, технічним та методичним розділами, надано рекомендації з удосконалення методики формування облікової політики.uk_UA
dc.description.abstractThe question of forming of Order is considered «About a registration policy» on hotel enterprises, the specific elements of registration policy of hotel enterprise are selected, the basic constituents of registration policy are considered after organizational, technical and methodical sections, recommendations are given from the improvement of method of forming of registration policy.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectоблікова політикаuk_UA
dc.subjectготельні підприємстваuk_UA
dc.subjectaccounting policyuk_UA
dc.subjecthotel enterprisesuk_UA
dc.subjectучетная политикаuk_UA
dc.subjectгостиничные предприятияuk_UA
dc.titleШляхи вдосконалення облікової політики на готельних підприємствахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1(17), Ч 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_1(1)__3.pdf258.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.