Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11602
Title: Облік міжнародних розрахунково-кредитних оперцій
Authors: Топоркова, Олена В'ячеславівна
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність;облік;розрахункові операції;кредитні операції;бухгалтерський облік;іноземні інвестиції
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ФОП Іванченко І.С.
Citation: Топоркова О. В. Облік міжнародних розрахунково-кредитних оперцій: конспект лекцій в структурно-лгічних схемах для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності: «Міжнародна економіка»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ФОП Іванченко І.С., 2018. 151 с.
Abstract: На сьогодні одним з найважливіших завдань, що сприяють реформуванню економіки України, є становлення ефективної системи бухгалтерського обліку. Особливо це стосується бухгалтерського обліку зовнішньоекономічних операцій. Візуальне супроводження дисципліни, наведене в методичній роботі, може використовуватися під час прослуховування лекцій у якості наглядного посібника, який буде сприяти більш ефективному використанню аудиторного часу і як наслідок, повноцінного засвоєння матеріалу, розширенню та поглибленню знань студентів, відповідному оформленню результатів фактичних обліково-інформаційних потоків та їх аналітичної обробки.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11602
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konspekt_lektsiy_OMRKO_2018.pdf3.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.