Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11584
Title: Загальні основи організації бухгалтерського обліку
Authors: Акімова, Наталія Сергіївна
Наумова, Тетяна Анатоліївна
Ковалевська, Надія Сергіївна
Коробкіна, Ірина Сергіївна
Асває, Азаден
Keywords: бухгалтерський облік;облікова документація;фінансова звітність;господарська діяльність;облікова інформація;управління
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: Монограф
Citation: Акімова Н. С., Наумова Т. А., Ковалевська Н. С., Коробкіна І. С., Асває Азаден. Загальні основи організації бухгалтерського обліку: опорний конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 Управління та адміністрування; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Монограф, 2019. 68 с.
Abstract: Дисципліна “ Загальні основи організації бухгалтерського обліку ” є основною для підготовки студентів за фаховим спрямуванням “ Облік і оподаткування ”. За його допомогою на практиці реалізується (втілюється) одна з найважливіших функцій управління: накопичення інформації про фінансово - господарську діяльність підприємства. Мета дисципліни: придбання студентами знань і формування навиків необхідних для набуття компетенції працівника облікової та контрольноаналітичної сфер діяльності; застосовування основних законодавчих актів для правильної організації бухгалтерського обліку.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11584
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
oporn_konsp_lekts_osnovy_bukh_obliku_2019.pdf2.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.