Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11557
Title: Податковий контроль
Authors: Янчева, Ліана Миколаївна
Наумова, Тетяна Анатоліївна
Нестеренко, Ірина Володимирівна
Акімова, Наталія Сергіївна
Keywords: податковий борг;управління заборгованістю платників податків;податковий контроль;погашення податків;розстрочення;відстрочення;списання податкової заборгованості
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янчева Л. М., Наумова Т. А., Нестеренко І. В., Акімова Н. С. Податковий контроль: навчальний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». Харків: ХДУХТ, 2021. 243 с.
Abstract: Навчальний посібник, який підготовлено відповідно до програми з навчальної дисципліни "Податковий контроль" для здобувачів другого (магістерського) рівня за спеціальністю 071 "Облік і оподаткування", покликаний допомогти студентам опанувати теоретичні і прикладні основи формування податкового боргу та організаційно-тактичні заходи управління заборгованістю платників податків перед бюджетами і державними цільовими фондами. У посібнику розкрито соціально-економічний зміст податкового контролю та методику проведення податкових перевірок, основи правового регулювання та організаційного забезпечення управління податковою заборгованістю, порядок обліку і погашення податків до бюджету, механізми розстрочення, відстрочення та списання податкової заборгованості.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11557
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
podatkovyy_kontrol_NP_2021.pdf1.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.