Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11392
Title: Управління поживним режимом дерново-слабопідзолистих ґрунтів за допомогою ферментованого органічного добрива
Other Titles: Управление питательным режимом дерново-слабоподзолистых почв с помощью ферментированного органического удобрения
Management of soils nourishing mode podzolic soils by means of fermented of organic fertilizer
Authors: Гаврилюк, В. А.
Ковалчук, Н. С.
Колесник, Т. М.
Keywords: органічне добриво, біоферментація, азот, фосфор, калій;органическое удобрение, биоферментация, азот, фосфор, калий.;organic fertilizer, biofermentation. nitrogen, phosphorus, potassium
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва
Citation: Гаврилюк В. А., Ковальчук Н. С. , Колесник Т. М. Управління поживним режимом дерново-слабопідзолистих ґрунтів за допомогою ферментованого органічного добрива. 2012. № 4. С. 139 - 142
Series/Report no.: Ґрунтознавство, агрохімія, землеробство, лісове господарство;№ 4
Abstract: Проаналізовано результати польових досліджень впливу органічного ферментованого добрива «Біотерм С» на поживний режим дерново-слабопідзолистого ґрунту при вирощуванні картоплі
Проанализированы результаты полевых исследований влияния органического ферментованого удобрения «Биотерм С» на питательный режим дерново-слабоподзолистой почвы при выращивании картофеля.
Results of the fields researches of organic fertilizer «Byotherm C» influence on nourishing mode in condition of potato growing on the turf podzolyc soils were analyzed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11392
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету імені В. В. Докучаєва : зб. наук. пр..- Харків. Серія, Ґрунтознавство, агрохімія, землеробство, лісове господарство, екологія ґрунтів. 2012. № 4

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vkhnau_grunt_2012_4_29.pdf596.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.