Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11262
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБережна, Н. Г.-
dc.contributor.authorКубріна, Наталя Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-10-31T12:45:19Z-
dc.date.available2022-10-31T12:45:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКубріна Н. С. Оптимізація розвізних маршрутів доставки кондитерських виробів за торгівельною мережою №2 602 мікрорайону м. Харкова: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. Н. Г. Бережна; Харків, 2021. 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11262-
dc.description.abstractМета роботи - підвищення ефективності, зменшення часу та зменшення витрат в процесі доставки кондитерських виробів від кондитерської фабрики (КФ «РОСА») за торгівельною мережою №2 602 мікрорайону м. Харкова. Об'єкт дослідження – транспортні процеси доставки кондитерських виробів торгівельною мережою міста. Предмет дослідження – підвищення ефективності доставки кондитерських виробів від кондитерської фабрики КФ «РОСА» за торгівельною мережою №2 602 мікрорайону м. Харкова. Методом комівояжера вирішена транспортна задача. Оптимізовано розвізний маршрут №2 по доставці кондитерських виробів від фірми - виробника (КФ РОСА) до торгових точок 602 мікрорайону м. Харкова. Розвізний маршрут скоротився з 38,8 км до значень 34,2 км. Холостий пробіг автомобіля скоротився з 19,4 км до значень 14,7 км. Розраховано експлуатаційні показники використання рухомого складу. Обрано автомобіль-фургон з об’ємом вантажного кузова 9,6 м3. Розраховано значення транспортної роботи за рік за оптимальним та вихідним маршрутами, зроблено висновок про зниження транспортної роботи на 2,5 %. Виконано розрахунок економії паливно-мастильних матеріалів та собівартості перевезень кондитерських виробів при експлуатації транспортних засобів за оптимальним маршрутом №2. Встановлено, що зменшення витрати палива для одного транспортного засобу за рік у відсотках дорівнює 8,56 %. Собівартість перевезення 1 т вантажу за оптимальним маршрутом на 14,42 % меньше, ніж за вихідним маршрутом.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.subjectвантажні перевезенняuk_UA
dc.subjectтранспортна задачаuk_UA
dc.subjectметод комівояжераuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.subjectтранспортна роботаuk_UA
dc.subjectдиспетчерське керуванняuk_UA
dc.subjectефективність доставкиuk_UA
dc.titleОптимізація розвізних маршрутів доставки кондитерських виробів за торгівельною мережою №2 602 мікрорайону м. Харковаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра транспортних технологій і логістики-
Appears in Collections:275 – " Транспортні технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kubrina_2.pdf
  Restricted Access
154.22 kBAdobe PDFView/Open Request a copy
Kubrina.pdf
  Restricted Access
1.63 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.