Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11258
Title: Удосконалення організації перевезень пасажирів на маршруті №1570 Куп’янськ- Вузловий-Новоосиново
Authors: Кудрявцева, Аліна Олександрівна
metadata.dc.contributor.advisor: Кравцов, Андрій Григорович
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра транспортних технологій і логістики
Keywords: приміські пасажирські перевезення;пасажиропотік;рухомий склад;маршрут;обслуговування маршруту
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Кудрявцева А. О. Удосконалення організації перевезень пасажирів на маршруті №1570 Куп’янськ- Вузловий-Новоосиново: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. А. Г. Кравцов; Харків, 2021. 60 с.
Abstract: Бакалаврська робота складається із вступу, п'яти розділів, висновків, списку використаних джерел. У вступі відображено актуальність теми, яка пов’язана з підвищенням ефективності управління транспортними процесами під час проведення зернозбиральних робіт. Визначено мету, завдання, методи дослідження, наукову новизну й практичну цінність отриманих результатів. У першому розділі проведено аналіз досліджень, які спрямовані на оптимізацію як збирального, так і транспортного процесу. Проаналізовано існуючі способи перевезення зерна з поля на зерносховище, виявлено найбільш вагомі фактори впливу на навколишнє середовище автомобільним транспортом. Проведено аналіз досліджень з питань ефективного використання технологічних збирально-транспортних систем. У другому розділі роботи розроблена економіко-математична модель визначення обсягів транспортування зерна від комбайнів на тимчасовий пункт зберігання, з урахуванням втрат зерна при збиранні після оптимального агротерміна. Отримано закономірності визначення оптимальної кількості автотранспортних засобів для перевезення зерна від комбайнів на тимчасовий пункт зберігання. Третій розділ присвячений розробці програми і методики експериментальних досліджень. У четвертому розділі наведено результати експериментальних досліджень, перевірено адекватність використовуваних теоретичних передумов. У п’ятому розділі наведено результати техніко-економічної оцінки результатів роботи.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11258
Appears in Collections:275 – " Транспортні технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kudryavtseva_2.pdf
  Restricted Access
68.61 kBAdobe PDFView/Open Request a copy
Kudryavtseva.pdf
  Restricted Access
973.06 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.