Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11254
Title: | Вибір раціональної транспортної технології при перевезені напоїв в міжміському сполученні |
Authors: | Луценко, Максим Дмитриевич |
metadata.dc.contributor.advisor: | Музильов, Д. О. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра транспортних технологій і логістики |
Keywords: | маркетинг;конкурент;маршрут;автопотяг;собівартість |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Луценко М. Д. Вибір раціональної транспортної технології при перевезені напоїв в міжміському сполученні: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. Д. О. Музильов; Харків, 2021. 64 с. |
Abstract: | Мета роботи - є перегляд існуючої схеми доставки напоїв у міжміському сполучені. Необхідність в цьому викликана появою нових споживачів. Об’єкт дослідження: процес перевезень напоїв в міжміському сполученні. Предмет дослідження: шляхи підвищення ефективності процесу перевезень напоїв автопотягами. Метод дослідження: аналітичний, статистичний. Отримані результати: шляхом натурних спостережень визначені “вузькі” місця технологічного процесу перевезень, обраний раціональний тип рухомого складу, розраховані раціональні маршрути перевезень, визначений економічний ефект від запропонованих заходів. Рекомендації до впровадження: рекомендується впровадити на автотранспортних підприємствах, що спеціалізуються на перевезеннях напоїв. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11254 |
Appears in Collections: | 275 – " Транспортні технології" (Бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Lutsenko_2.pdf Restricted Access | 147.59 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
Lutsenko.pdf Restricted Access | 752.73 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.