Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11242
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВойтов, В. А.-
dc.contributor.authorСтрілець, Дмитро Миколайович-
dc.date.accessioned2022-10-31T11:47:27Z-
dc.date.available2022-10-31T11:47:27Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСтрілець Д. М. Оптимізація розвізних маршрутів доставки хліба від хлібзаводу «Салтівський» за маршрутом №2: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. В. А. Войтов; Харків, 2021. 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11242-
dc.description.abstractМета роботи - підвищення ефективності, зменшення часу та зменшення витрат в процесі доставки хлібобулочних виробів від виробника хлібзавод «Салтівський» до торгівельних точок міста Харкова за маршрутом №2. Об'єкт дослідження – транспортні процеси доставки хлібобулочних виробів до торгівельних точок. Предмет дослідження – підвищення ефективності доставки хлібобулочних виробів від виробника хлібзавод «Салтівський» до торгівельних точок міста Харкова шляхом застосування оптимального розвізного маршруту №2. Методом комівояжера вирішена транспортна задача, результатом рішення є оптимізація розвізного маршруту №2 по доставці хлібобулочних виробів від від виробника хлібзавод «Салтівський». В результаті оптимізації розвізний маршрут скоротився з 19,8 км до значень 17,0 км. Холостий пробіг автомобіля скоротився з 3,8 км до значень 1,2 км. Розраховано експлуатаційні показники використання рухомого складу за оптимальним маршрутом №2. Обрано автомобіль-фургон з об’ємом вантажной камери 5,6 м3 . Розраховано значення транспортної роботи за рік за оптимальним та вихідним маршрутами, зроблено висновок про зниження транспортної роботи на 10,27 %. Виконано розрахунок економії паливно-мастильних матеріалів та собівартості перевезень за оптимальним маршрутом №2. Встановлено, що зменшення витрати палива за рік у відсотках дорівнює 13,97%, собівартість перевезення 1 т вантажу на 23,16 % меньше, ніж за вихідним маршрутом.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectвантажні перевезенняuk_UA
dc.subjectтранспортна задачаuk_UA
dc.subjectметод комівояжераuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectтранспортна роботаuk_UA
dc.subjectдиспетчерське керуванняuk_UA
dc.subjectефективність доставкиuk_UA
dc.titleОптимізація розвізних маршрутів доставки хліба від хлібзаводу «Салтівський» за маршрутом №2uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра транспортних технологій і логістики-
Appears in Collections:275 – " Транспортні технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Strelets_2.pdf
  Restricted Access
181.06 kBAdobe PDFView/Open Request a copy
Strelets.pdf
  Restricted Access
1.77 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.