Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11240
Title: Оптимізація розвізних маршрутів доставки морозива від виробника до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка-3
Authors: Єрмаков, Євгеній Ігорович
metadata.dc.contributor.advisor: Войтов, В. А.
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра транспортних технологій і логістики
Issue Date: 2021
Citation: Єрмаков Є. І. Оптимізація розвізних маршрутів доставки морозива від виробника до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка-3: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 - Транспортні технології; кер. В. А. Войтов; Харків, 2021. 56 с.
Abstract: Методом комівояжера вирішена транспортна задача, результатом рішення є оптимізація розвізного маршруту Салтівка-3 по доставці морозива від фірми - виробника (ТМ Хладік) до торгових точок м. Харкова. В результаті оптимізації розвізний маршрут скоротився з 35,4 км до значень 28,1 км. Холостий пробіг автомобіля скоротився з 7,2 км до значень 3,0 км. Розраховано експлуатаційні показники використання рухомого складу за оптимальним маршрутом. Обрано автомобіль-рефрежератор з об’ємом морозильної камери 7,8 м3 . Розраховано значення транспортної роботи за рік за оптимальним та вихідним маршрутами, зроблено висновок про зниження транспортної роботи на 16,53 %. Виконано розрахунок економії паливно-мастильних матеріалів та собівартості перевезень при експлуатації транспортних засобів за оптимальним маршрутом Салтівка-3. Розрахунковим шляхом встановлено, що зменшення витрати палива для одного транспортного засобу за рік у відсотках дорівнює 20,34 %, собівартість перевезення 1 т вантажу за оптимальним маршрутом на 24,38 % меньше, ніж за вихідним маршрутом.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11240
Appears in Collections:275 – " Транспортні технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ermakov_2.pdf
  Restricted Access
1.76 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
Ermakov_.pdf
  Restricted Access
181.18 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.