Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11231
Title: Характеристика технологічного процесу очищення стічних вод в умовах МКП Хмельницькводоканал
Authors: Цісар, Юлія Олександрівна
metadata.dc.contributor.advisor: Чалая, Ольга Сергіївна
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра агротехнологій та екології
Issue Date: 2021
Citation: Цісар Ю. О. «Характеристика технологічного процесу очищення стічних вод в умовах МКП «Хмельницькводоканал»: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 101 – Екологія; наук. кер. О. С. Чалая. Харків: ХНТУСГ, 2021. 59 с.
Abstract: Дана робота була присвячена питанню очищення стічних вод в умовах міського комунального підприємства «Хмельницькводоканал». В роботі надано історію та коротку характеристику господарства (ознайомлення з спорудами та їх роботою, розміщення, природно-кліматичні умови, виробничі показники), зроблено порівняльний аналіз виробничих показників водопостачання та водовідведення підприємства за 3 роки, розраховано шлам від очищення комунальних стічних вод, проведено аналіз ефективності очистки стічних вод, проаналізовоно необхідність модернізації та реконструкції систем каналізаційно очистних споруд на підприємстві. Проведені дослідження показали, що діяльність підприємства наповнена великою кількістю технологічних процесів різного рівня складності, але через застарілі конструкції обладнання проводиться неякісна очистка стічних вод, тому для ефективної та правильної роботи КОС потрібна модернізація та реконструкція.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11231
Appears in Collections:101 - "Екологія" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
101_Tsisar.pdf
  Restricted Access
10.96 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.