Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11095
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРожков, А.О.-
dc.date.accessioned2022-10-30T08:18:51Z-
dc.date.available2022-10-30T08:18:51Z-
dc.date.issued2015-03-10-
dc.identifier.citationРожков А.О. Формування якості зерна пшениці твердої ярої залежно від впливу позакореневих підживлень. Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво. 2015. №1. С.6-14.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11095-
dc.description.abstractРожков А.А. Формирование качества зерна пшеницы твердой яровой в зависимости от влияния внекорневых подкормок. Освещены результаты четырехлетних исследований влияния внекорневых подкормок на изменчивость качественных показателей зерна пшеницы твёрдой яровой сорта Харьковская 41. Общей закономерностью было повышение содержания белка и его сбора с единицы посевной площади после проведения внекорневых подкормок посевов во время фазы выхода в трубку. Установлена высокая эффективность комплексного применения мочевины в дозе 30 кг/га одновременно с полимерным удобрением Кристалоном особенным на повышение содержания белка в зерне и его выход с единицы площади. В этом варианте также отмечено существенное увеличение содержания клейковины, повышение массы 1000 зёрен, натуры зерна и улучшение показателей стекловидности.uk_UA
dc.description.abstractРожков А.О. Формування якості зерна пшениці твердої ярої залежно від впливу позакореневих підживлень. Висвітлено результати чотирирічних досліджень впливу позакореневих підживлень на варіабельність якісних показників зерна пшениці твердої ярої сорту Харківська 41. Загальною закономірністю було підвищення вмісту білка і його збору з одиниці посівної площі після проведення позакореневих підживлень посівів у фазу виходу у трубку. Встановлена висока ефективність комплексного застосування сечовини у дозі 30 кг/га одночасно з полімерним добривом Кристалоном особливим на підвищення вмісту білка у зерні та його вихід з одиниці посівної площі. У цьому варіанті також відмічено істотне збільшення вмісту клейковини, підвищення маси 1000 зерен, натури зерна та покращання показників скловидності.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХНАУuk_UA
dc.subjectпшениця тверда яраuk_UA
dc.subjectвміст білкаuk_UA
dc.subjectзбір білкаuk_UA
dc.subjectкомплексні мікродобриваuk_UA
dc.subjectпозакореневі підживленняuk_UA
dc.subjectсклоподібністьuk_UA
dc.subjectнатура зернаuk_UA
dc.subjectмаса 1000 зеренuk_UA
dc.subjectпшеница твёрдая яроваяuk_UA
dc.subjectсодержание белкаuk_UA
dc.subjectсбор белкаuk_UA
dc.subjectкомплексные микроудобренияuk_UA
dc.subjectвнекорневые подкормкиuk_UA
dc.subjectстекловидностьuk_UA
dc.subjectнатура зернаuk_UA
dc.subjectмаса 1000 зёренuk_UA
dc.titleФормування якості зерна пшениці твердої ярої залежно від впливу позакореневих підживленьuk_UA
dc.title.alternativeФормирование качества зерна пшеницы твердой яровой в зависимости от влияния внекорневых подкормокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання" №1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vkhnau_roslyn_2015_1_3.pdf414.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.