Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 16771-16780 зі 17835.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Дослідження впливу добрив як абіотичних чинників на декоративність квіткової продукціїГоловко, М. П.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2013Дослідження мінерального складу варених ковбас, збагачених біоорганічними сполуками кальціюГоловко, М. П.; Колесник, Т. Л.
2013Оцінка якості пісочних напівфабрикатів із додаванням кальцієвмісної сировиниШидакова-Каменюка, О. Г.; Роговий, І. С.
2013Створення борошняних виробів функціонального призначення з використанням добавок із рослинної сировиниЧуйко, А. М.; Чуйко, М. М.
2013Нанотехнології антоціанових добавок із ягід у формі дрібнодисперсних порошківЯницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.
2013Вплив природних добавок на якість бісквітівДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2013Аналіз функціональних можливостей сучасних металодетекторівАфукова, Н. О.
2013Товарознавча оцінка кисломолочного продукту на основі сметани та фруктового пюреЩербакова, Т. В.; Кобрін, В. М.; Барна, Т. І.
2018Залежність реологічних властивостей сухих конфітюрів від терміну зберіганняМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2013Дослідження реологічних властивостей роздільних пастоподібних концентратівМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.