Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10957
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКанівець, В. І.-
dc.contributor.authorЧерницький, Ю. О.-
dc.date.accessioned2022-10-28T09:42:46Z-
dc.date.available2022-10-28T09:42:46Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКанівець В. І., Черницький Ю. О. Мікробіологія в освітній діяльності при підготовці агрономів. 2012. № 4. С. 16 - 18uk_UA
dc.identifier.otherУДК 631.46-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10957-
dc.description.abstractОбґрунтовано коло найважливіших питань з мікробіології, знання з яких є обов’язковими для студента-аграрника.uk_UA
dc.description.abstractОбоснован круг важнейших вопросов микробиологии, знания по которым являются обязательными для студента аграрникаuk_UA
dc.description.abstractThe most important issues are grounded microbiology, the knowledge of which is necessary for a student of agronomicsuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesҐрунтознавство, агрохімія, землеробство, лісове господарство;№ 4-
dc.subjectмікробіологія у агрономії, агротехнології.uk_UA
dc.subjectмикробиология в агрономии, агротехнологииuk_UA
dc.subjectmicrobiology in education, agriculturaluk_UA
dc.titleМікробіологія в освітній діяльності при підготовці агрономівuk_UA
dc.title.alternativeМикробиология в образовательной деятельности при подготовке студента с агрономииuk_UA
dc.title.alternativeMikrobiology in education while agronomists traininguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету імені В. В. Докучаєва : зб. наук. пр..- Харків. Серія, Ґрунтознавство, агрохімія, землеробство, лісове господарство, екологія ґрунтів. 2012. № 4

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vkhnau_grunt_2012_4_5.pdf348.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.