Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10840
Title: Моніторинг економічної активності підприємств торгівлі
Authors: Кащена, Наталія Борисівна
Keywords: моніторинг;підприємства торгівлі;економічна активність підприємств;сфера економіки;управління суб’єктами господарювання;товарообіг
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпро: Пороги
Citation: Кащена Н.Б. Моніторинг економічної активності підприємств торгівлі. Сучасні реалії фінансово-економічного розвитку регіонів, галузей, підприємств, бізнесу: монографія. Т. 1; за ред. Л. М. Савчук, Л. М. Бандоріної. Дніпро: Пороги, 2020. С. 82-92.
Abstract: На тлі негативних змін і невизначеності бізнес-середовища, що посилюються і прогресують через глобалізацію, пандемію COVID-19 і пов’язану з цим зміну поведінкових патернів споживачів, об’єктивною потребою сьогодення є вирішення низки проблем, пов’язаних із забезпеченням ефективного функціонування підприємств торгівлі, підвищення їх економічної активності та розвитку. Ідентифікація проблемних зон діяльності підприємницьких структур в торговельній сфері потребує постійного системного спостереження і виявлення трендів їх розвитку та детермінант, що їх визначають. Тому моніторинг економічної активності підприємств торгівлі має важливе значення для формування інформаційного підґрунтя прийняття рішень із набуття та зміцнення конкурентних переваг, підвищення іміджу й створення умов для сталого розвитку за мінливості бізнес-оточення та уподобань споживачів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10840
ISBN: 978-617-518-390-8
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kashchena_financial_economic_active_article_1_2020.pdf810.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.