Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10471
Title: Робочий зошит з дисципліни «Бухгалтерський облік» (загальна теорія) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 Управління та адміністрування
Authors: Акімова, Наталія Сергіївна
Говоруха, Олена Олександрівна
Keywords: облік;бухгалтерський облік;оподаткування;управління;адміністрування
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Робочий зошит з дисципліни «Бухгалтерський облік» (загальна теорія) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 Управління та адміністрування / Н. С. Акімова, О.О.Говоруха. Х. : ХДУХТ, 2019. 132 с.
Abstract: Робочий зошит з дисципліни «Бухгалтерський облік (загальна теорія)» підготовлений з метою надання допомоги студентам щодо опанування цієї дисципліни за допомогою виконання спеціально розроблених завдань за темами, що повинно сприяти виробленню у студентів навиків логічного мислення, уміння приймати оперативні правильні рішення в господарчій діяльності підприємства. Метою складання зошиту є формування знань з практики ведення бухгалтерського обліку на підприємствах. Основним завдання робочого зошиту є навчитися правильно вести бухгалтерський облік на підприємствах на підставі використання прогресивних форм національних та міжнародних стандартів; набуття навичок опрацювання та використання облікової інформації в управлінні.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10471
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
robochij_zoshit_buh_oblik_2019.pdf3.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.