Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10435
Title: Бухгалтерський облік
Authors: Топоркова, Олена Вячеславівна
Наумова, Тетяна Анатоліївна
Ковалевська, Надія Сергіївна
Янчева, Інна Валентинівна
Коробкіна, Ірина Сергіївна
Keywords: бухгалтерський облік;методологія;організація обліку;техніка організації роботи;обліковий апарат;фінансово-господарська діяльність
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ФОП Іванченко І.С.
Citation: Топоркова О. В., Наумова Т. А., Ковалевська Н. С., Янчева І. В., Коробкіна І. С. Бухгалтерський облік: навчальний посібник. Харків: ФОП Іванченко І.С., 2017. 443 с.
Abstract: У навчальному посібнику розглянуто як теоретичні основи, так і методологію бухгалтерського обліку як об’єкта організації за умов сучасного розвитку економіки. Значна увага приділена розгляду питань з організації обліку, документальному оформленні операцій, вивченню техніки організації роботи облікового апарату на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, глибокому розумінню методів бухгалтерської роботи та необхідності підвищення ролі бухгалтерського обліку у фінансово-господарській діяльності як інструменту забезпечення економічної ефективності, а також підходи щодо визначення шляхів його вдосконалення та розширення аналітичних можливостей для прийняття управлінських рішень, і призначений для фахівців нового покоління.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10435
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BukhOblik_NP_2017.pdf3.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.