Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10434
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАкімова, Наталія Сергіївна-
dc.contributor.authorАкімова, Наталія Сергіївна-
dc.contributor.authorТопоркова, Олена В'ячеславівна-
dc.contributor.authorНаумова, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorКовалевська, Надія Сергіївна-
dc.contributor.authorЯнчева, Інна Валентинівна-
dc.contributor.authorЯнчев, Володимир Володимирович-
dc.date.accessioned2022-10-25T14:17:42Z-
dc.date.available2022-10-25T14:17:42Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationАкімова Н. С., Топоркова О. В., Наумова Т. А., Ковалевська Н. С., Янчева І. В., Янчев В. В. Бухгалтерський облік: навчальний посібник для студентів спеціальності "Обладнання харчових виробництв". Харків: Форт, 2016. 446 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10434-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику розглянуто як теоретичні основи, так і методологію бухгалтерського обліку як об’єкта організації за умов сучасного розвитку економіки. Значна увага приділена розгляду питань з організації обліку, документальному оформленні операцій, вивченню техніки організації роботи облікового апарату на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, глибокому розумінню методів бухгалтерської роботи та необхідності підвищення ролі бухгалтерського обліку у фінансово-господарській діяльності як інструменту забезпечення економічної ефективності, а також підходи щодо визначення шляхів його вдосконалення та розширення аналітичних можливостей для прийняття управлінських рішень, і призначений для фахівців нового покоління.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Фортuk_UA
dc.subjectгосподарський облікuk_UA
dc.subjectбухгалтерський облікuk_UA
dc.subjectбухгалтерський балансuk_UA
dc.subjectфінансова звітністьuk_UA
dc.titleБухгалтерський облікuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BuhOblik_NP_2016.pdf4.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.