Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10419
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єфремов, Ю. І. | - |
dc.contributor.author | Михайлова, С. В. | - |
dc.contributor.author | Голуб, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Глушач, О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-25T12:45:22Z | - |
dc.date.available | 2022-10-25T12:45:22Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Єфремов Ю. І., Михайлова С. В., Голуб Р. В., Глушач О. Ю. Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 214-219. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10419 | - |
dc.description.abstract | Досліджено функціональні можливості використання дикорослих грибів, надано загальні відомості, хімічний склад, основні правила використання в їжу і класифікація процесів їх переробки. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article is devoted to the growing wild mushrooms, where the presented based information, chemical composition basic rules of the use, in a meal and clas sification of processes of their processing. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | дикорослі гриби | uk_UA |
dc.subject | переробка грибів | uk_UA |
dc.title | Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_35.pdf | 583.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.