Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10419
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄфремов, Ю. І.-
dc.contributor.authorМихайлова, С. В.-
dc.contributor.authorГолуб, Р. В.-
dc.contributor.authorГлушач, О. Ю.-
dc.date.accessioned2022-10-25T12:45:22Z-
dc.date.available2022-10-25T12:45:22Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЄфремов Ю. І., Михайлова С. В., Голуб Р. В., Глушач О. Ю. Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 214-219.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10419-
dc.description.abstractДосліджено функціональні можливості використання дикорослих грибів, надано загальні відомості, хімічний склад, основні правила використання в їжу і класифікація процесів їх переробки.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to the growing wild mushrooms, where the presented based information, chemical composition basic rules of the use, in a meal and clas sification of processes of their processing.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдикорослі грибиuk_UA
dc.subjectпереробка грибівuk_UA
dc.titleФункціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_35.pdf583.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.