Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10419
Title: Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробки
Authors: Єфремов, Ю. І.
Михайлова, С. В.
Голуб, Р. В.
Глушач, О. Ю.
Keywords: дикорослі гриби;переробка грибів
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Єфремов Ю. І., Михайлова С. В., Голуб Р. В., Глушач О. Ю. Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 214-219.
Abstract: Досліджено функціональні можливості використання дикорослих грибів, надано загальні відомості, хімічний склад, основні правила використання в їжу і класифікація процесів їх переробки.
The article is devoted to the growing wild mushrooms, where the presented based information, chemical composition basic rules of the use, in a meal and clas sification of processes of their processing.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10419
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_35.pdf583.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.