Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10419
Title: | Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробки |
Authors: | Єфремов, Ю. І. Михайлова, С. В. Голуб, Р. В. Глушач, О. Ю. |
Keywords: | дикорослі гриби;переробка грибів |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Єфремов Ю. І., Михайлова С. В., Голуб Р. В., Глушач О. Ю. Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 214-219. |
Abstract: | Досліджено функціональні можливості використання дикорослих грибів, надано загальні відомості, хімічний склад, основні правила використання в їжу і класифікація процесів їх переробки. The article is devoted to the growing wild mushrooms, where the presented based information, chemical composition basic rules of the use, in a meal and clas sification of processes of their processing. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10419 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_35.pdf | 583.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.