Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10386
Title: Міжнародна економіка та міжнародні економічні відносини
Authors: Шталь, Тетяна Валеріївна
Козуб, Вікторія Олександрівна
Артеменко, Віктор Станіславович
Бубенець, Ірина Георгіївна
Артеменко, Станіслав Вікторович
Keywords: міжнародна економіка;світова економіка;міжнародні економічні відносини;міжнародна економічна діяльність;світова валютна система;інтеграція;глобалізація;міжнародний кредит
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: Форт
Citation: Шталь Т. В., Козуб В. О., Артеменко В. С., Бубенець І. Г., Артеменко С. В. Міжнародна економіка та міжнародні економічні відносини: навч. посіб. Харків: Форт, 2015. 364 с.
Abstract: У навчальному посібнику розглянуто систему міжнародних економічних відносин, що формується між національними економіками країн світу в умовах інтернаціоналізації та глобалізації, форми та напрями міжнародного економічного співробітництва, проблематику функціонування міжнародних ринків капіталів, робочої сили, валюти, особливості міжнародних розрахунків, процесів інтеграції і глобалізації сучасного світу. Посібник включає теоретичний та навчально-методичний матеріал для самостійного вивчення дисципліни "Міжнародна економіка". Кожна тема посібника супроводжується проблемними та контрольними питаннями, ситуаційними вправами та завданнями. Видання призначено для підготовки та перепідготовки фахівців галузі знань "Економіка та підприємництво".
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10386
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
International_economy_NP_2015.pdf5.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.