Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10365
Title: Аналіз господарської діяльності
Authors: Кащена, Наталія Борисівна
Костинська, Маргарита Володимирівна
Keywords: господарська діяльність підприємств;економічний аналіз;фінансовий аналіз;інформаційне забезпечення;виробничі ресурси;доходи підприємства;інвестиційна діяльність;зовнішньоекономічна діяльність
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кащена Н. Б., Костинська М. В. Аналіз господарської діяльності: опорний конспект лекцій для студентів денного та заочного відділень напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит» в галузі знань 0305 «Економіка і підприємництво» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». Харків: ХДУХТ, 2015. 168 с.
Abstract: Призначення опорного коспекту лекцій – методично забезпечити теоретичну підготовку студентів і сприяти оволодінню практичними навичками проведення аналізу, інтерпретації отриманих результатів та обґрунтування управлінських рішень щодо підвищення ефективності господарської діяльності підприємства. В опорному конспекті лекцій матеріал для вивчення представлено в розрізі трьох основних розділів, які визначені робочою програмою навчальної дисципліни «Аналіз господарської діяльності», кожен з яких містить основні теоретико-методичні положення за визначеними темами курсу. Основні теоретико-методичні положення висвітлюють суть ключових понять і категорій, організаційні, інформаційні та методичні аспекти аналізу наявності та ефективності використання виробничих ресурсів, доходів, витрат, фінансових результатів та фінансового стану підприємства, результатів його інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10365
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kashchena_OKL_AGD_2015.pdf1.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.