Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10323
Title: Державне регулювання економіки
Authors: Ушакова, Наталія Григорівна
Зарецька, Лілія Миколаївна
Keywords: державне регулювання економіки;основи методології;соціально-економічний розвиток держави;стратегія;фінансова політика;інвестиційна політика;інноваційна політика;соціальна політика;регіональна економічна політика
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ушакова Н. Г., Зарецька Л. М. Державне регулювання економіки: навч.-метод. посібник; Харк. Держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 225 с.
Abstract: Навч.-метод. посібник укладено відповідно до програми курсу "Державне регулювання економіки" з урахуванням основних напрямів реформування економіки України і нових підходів до її структуризацїї та регулювання. Посібник охоплює комплекс навчально-методичного забезпечення, необхідного для самостійного вивчення дисципліни та містить: тематичний план, блок навчального матеріалу з курсу, запитання для самоконтролю рівня засвоєння навчального матеріалу, тематику рефератів та доповідей для індивід. роботи, список рекоменд. джерел. Зазначені метод. матеріали дозволяють закріпити вивчений матеріал і поглибити свої знання та більш ґрунтовно підійти до опрацювання програми курсу. Навч.-метод. посібн. призначений для сам ост. Вивчення дисципліни та підготовки фахівців з освітньо-кваліфікаційним рівнем „бакалавр” спеціальності 6.030503 «Міжнародна економіка».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10323
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Guide_DRE_Zaretska_2014.pdf1.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.