Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10246
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПодольська, О. В.-
dc.contributor.authorПаульс, Наталія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-10-24T11:47:53Z-
dc.date.available2022-10-24T11:47:53Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПаульс Н. В. Розвиток кадрового потенціалу органу публічної служби: кваліфікаційна робота магістра: спец. 281 – Публічне управління та адміністрування; наук. кер. О. В. Подольська; Харків, 2020. 97 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10246-
dc.description.abstractВ дипломній магістерській роботі розглянуто теоретичні основи розробки та обґрунтування заходів щодо комплексного застосування форм, методів та механізмів розвитку кадрового потенціалу органу публічної служби. Вивчено значення основних принципів і методів менеджменту, що допоможе підвищенню особистого професійного рівня державного службовця та ефективності діяльності установи. Проведено аналіз якісної характеристики конкретної державної установи. Надано пропозиції щодо застосування механізму підвищення кваліфікації кадрів органу публічної служби.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.subjectкадровий потенціалuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectдержавне управлінняuk_UA
dc.subjectпублічна службаuk_UA
dc.titleРозвиток кадрового потенціалу органу публічної службиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка-
dc.contributor.affiliationКафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту-
Appears in Collections:281 – "Публічне управління та адміністрування" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paul_s_PU.pdf
  Restricted Access
1.25 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
Paul_s.pdf
  Restricted Access
159.04 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.