Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/102
Title: Розробка програм економічного та соціального розвитку територій
Other Titles: Economic and social programs development of territories
Authors: Червенко, Д. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Шарко, І. О.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет
Keywords: програма;стратегія;план;соціально-економічний розвиток;державне управління;нормативно-правове забезпечення;територіальна громада;регіон;самоврядування
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Червенко Д. О. Розробка програм економічного та соціального розвитку територій: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 281 Публічне управління та адміністрування; наук. кер. І. О Шарко; Харків, 2021. 127 с.
Abstract: Реалізація реформи місцевого самоврядування в напрямі децентралізації влади заклала основи для розвитку інфраструктури, підвищення якості і доступності послуг публічного управління, економічного розвитку громад. Ефективність такого розвитку істотно залежить від обґрунтованості та дієвості програм поточного і стратегічного характеру. Метою дипломної роботи є обґрунтування теоретико-методичних засад і практичних рекомендацій щодо розробки і реалізації програм економічного і соціального розвитку територій. У роботі викладено особливості розвитку територій (громад) в сучасних умовах, розкрито сутність і різновиди програмних документів соціально-економічного розвитку територій; на основі аналізу нормативно-правового і методичного забезпечення програм розвитку територій в Україні запропоновані шляхи його удосконалення; досліджені особливості складання програм розвитку територій різного рівня; узагальнено напрями державної підтримки розвитку територій в Україні; обґрунтовані пропозиції щодо вдосконалення програми і стратегії розвитку території (на прикладі Роганської ТГ).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/102
Appears in Collections:281 – "Публічне управління та адміністрування" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021_M_44(2)_PU20-1m_Chervenko.pdf
  Restricted Access
1.62 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
2021_M_44(2)_PU20-1m_Chervenko_2.pdf
  Restricted Access
290.12 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.