Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10026
Title: Облік та аудит основних засобів (за даними ТОВ «Ранок» Красноградського району Харківської області)
Authors: Тишенко, Ю. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Зайцев, Ю. О.
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра обліку та аудиту
Keywords: облік;аудит;основні засоби;інші необоротні матеріальні активи
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Тишенко Ю. О. Облік та аудит основних засобів (за даними ТОВ «Ранок» Красноградського району Харківської області): кваліфікаційна робота магістра: спец. 071 - Oблік і oпoдаткування; наук. кер. Ю. О. Зайцев; Харків, 2020. 108 с.
Abstract: Актуальність даної теми кваліфікаційної магістерської роботи зумовлена необхідністю вдосконалення бухгалтерського обліку та аудиту основних засобів сільськогосподарських підприємств, що є складовою подальшого вдосконалення процесу управління господарською діяльністю у ринкових умовах та покращення фінансових результатів суб’єктів господарювання. Метою кваліфікаційної магістерської роботи є дослідження теоретико-методичних засад та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення обліку та аудиту основних засобів в сільськогосподарських підприємствах шляхом поліпшення механізму їх організації на ТОВ «Ранок» Красноградського району Харківської області. Сформульована мета та завдання кваліфікаційної магістерської роботи були розкриті і висвітлені у роботі за допомогою використаних методів і прийомів дослідження та визначені основні засади обліку та аудиту основних засобів, розроблені напрямки їх удосконалення та розраховано економічне обґрунтування результатів дослідження. В кваліфікаційній магістерській роботі проаналізовано сутність, передумови та особливості обліку та аудиту основних засобів (інших необоротних матеріальних активів). Визначено теоретичні аспекти ведення обліку та аудиту основних засобів (інших необоротних матеріальних активів) та їх стан на досліджуваному підприємстві. Наведено пункти удосконалення обліку та аудиту основних засобів. Проаналізовано виробничо-господарську діяльність ТОВ «Ранок» Красноградського району Харківської області та визначено ефективність виробництва та збуту окремих видів продукції. Систематизовано шляхи розвитку ведення обліку та запропоновано вирішення основних проблем аудиту. Всі наведені пропозиції можуть бути використані в господарській діяльності ТОВ «Ранок» Красноградського району Харківської області.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10026
Appears in Collections:071 - "Облік і оподаткування" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tyshenko_071_M.pdf
  Restricted Access
195.42 kBAdobe PDFView/Open Request a copy
Tyshenko.pdf
  Restricted Access
737.9 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.