Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10016
Title: Чорний Микола Васильович: біобібліографічний покажчик наукових праць за 1969-2021 роки до 85-річчя від дня народження
Authors: Шакула, З. І.
Фетісова, О. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: РВВ ХДЗВА
Citation: Чорний Микола Васильович: біобібліогр. покажчик наук. пр. за 1969-2021 роки до 85-річчя від дня народження / упоряд.: З. І. Шакула, О. В. Фетісова; ред. Г. В. Свириденко, тех. ред. Т. О. Зінченко; Наукова бібліотека Харків. держ. зоовет. академії. Харків: РВВ Х ДЗВА, 2021. 134 с.
Abstract: Біобібліографічне видання присвячене 85-річчю від дня народження видатного вченого, талановитого педагога, доктора ветеринарних наук, професора, Заслуженого діяча сільського господарства України, завідувача кафедри гігієни тварин та ветеринарної санітарії ХДЗВА Миколи Васильовича Чорного. Вектор його наукової діяльності: гігієна тварин та ветеринарна санітарія, превентивна профілактика хвороб тварин, розробка і обґрунтування гігієнічних і технологічних прийомів, спрямованих на підвищення резистентності і продуктивності та профілактику хвороб тварин. В результаті цього опубліковано понад 400 наукових робіт та 14 патентів, виконана і захищена 31 дисертація на ступінь кандидатів ветеринарних, сільськогосподарських та біологічних наук під науковим керівництвом професора М. В. Чорного. Бібліографія охоплює повний перелік його публікацій, рецензованих ним та виданих за його редакцією; патентів, дисертацій, що виконані під його керівництвом, публікацій про його науково-педагогічну діяльність. Довідковий апарат складають алфавітний покажчик публікацій, іменний та предметно-тематичний покажчики. Видання містить фотогалерею, розраховане на науковців та спеціалістів у галузі ветеринарної медицини, гігієни тварин та ветеринарної санітарії, студентів, аспірантів та викладачів відповідних закладів освіти, широкий загал читачів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10016
Appears in Collections:Серія "Праці вчених"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
chornyi_pokazhchyk_2021.pdf3.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.