Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10001
Title: Облік та аудит розрахунків з покупцями та замовниками (за даними ХХХ)
Authors: Обжа, Т. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Поливана, Л. А.
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра обліку та аудиту
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Обжа Т. В. Облік та аудит розрахунків з покупцями та замовниками (за даними ХХХ): кваліфікаційна робота магістра: спец. 071 - Oблік і oпoдаткування; наук. кер. Л. А. Поливана; Харків, 2020. 78 с.
Abstract: Розрахунки з покупцями та замовниками в діяльності кожного суб’єкта господарювання займають вагоме місце. Необхідність відображення в системі обліку розрахунків з покупцями та замовниками випливає із потреб користувачів в інформації, яка дозволяє виявити закономірності та тенденції формування основної частини доходів і грошових надходжень підприємства. Метою кваліфікаційної (магістерської) роботи є розробка рекомендацій щодо вдосконалення обліку та аудиту розрахунків підприємства з покупцями та замовниками шляхом узагальнення теоретичних та оцінки практичних аспектів обраної тематики. В кваліфікаційній (магістерській) роботі автором розглянуто теоретичні положення первинного, аналітичного і синтетичного обліку та аудиту розрахунків з покупцями та замовниками. Висвітлено стан обліку та аудиту розрахунків з покупцями та замовниками, запропоновано шляхи удосконалення обліку та аудиту розрахунків з покупцями та замовниками.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10001
Appears in Collections:071 - "Облік і оподаткування" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Obzha_071_M.pdf
  Restricted Access
229.31 kBAdobe PDFView/Open Request a copy
Obzha.pdf
  Restricted Access
598.5 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.