Browsing by Author Юдічева, О. П.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Визначення природного впливу на хімічний склад гарбузових овочів, вирощених із урахуванням сучасних напрямів біофортифікації | Дейниченко, Г. В.; Юдічева, О. П. |
2019 | Дистанційне навчання: роль і місце в забезпеченні інформатизації освіти | Юдічева, О. П. |
2023 | Значення безпеки харчових продуктів у заходах, спрямованих на досягнення цілей сталого розвитку | Юдічева, О. П. |
2011-05-19 | Органолептичні показники якості помологічних сортів яблук, вирощених у Полтавській області | Юдічева, О. П.; Дудка, Т. В. |
2011-05-19 | Особливості накопичення олії та білка в сої, вирощеній у Полтавській області | Юдічева, О. П.; Рачинська, З. П. |
2009 | Сучасні підходи до отримання екологічно безпечних продуктів харчування | Юдічева, О. П. |
2011-05-19 | Товарознавчі аспекти використання нуту | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О. |