Browsing by Author Юдічева, О. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Вивчення переваг і недоліків пакувальних матеріалів і тари з волокон цукрової тростиниЮдічева, О. П.
2012Визначення природного впливу на хімічний склад гарбузових овочів, вирощених із урахуванням сучасних напрямів біофортифікаціїДейниченко, Г. В.; Юдічева, О. П.
2019Дистанційне навчання: роль і місце в забезпеченні інформатизації освітиЮдічева, О. П.
2015Дослідження вітамінного складу біофортифікованих гарбузів як перспективної сировини для переробкиДейниченко, Г. В.; Юдічева, О. П.
2023Значення безпеки харчових продуктів у заходах, спрямованих на досягнення цілей сталого розвиткуЮдічева, О. П.
2011-05-19Органолептичні показники якості помологічних сортів яблук, вирощених у Полтавській областіЮдічева, О. П.; Дудка, Т. В.
2011-05-19Особливості накопичення олії та білка в сої, вирощеній у Полтавській областіЮдічева, О. П.; Рачинська, З. П.
2015Світовий досвід застосування агрономічної біофортифікації для покращення мікронутрієнтного складу овочівЮдічева, О. П.
2009Сучасні підходи до отримання екологічно безпечних продуктів харчуванняЮдічева, О. П.
2011-05-19Товарознавчі аспекти використання нутуЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.