Browsing by Author Трощій, Тетяна Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структуроюСабадош, Ганна Олександрівн; Горальчук, Андрій Богданович; Трощій, Тетяна Володимирівна
2008-08-11Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоПерцевой, Федір Всеволодович; Колеснікова, Марина Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Трощій, Тетяна Володимирівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Димитриєвич, Любов Радівна; Перцевой, Микола Федорович; Бідюк, Дмитро Олегович
2008-07-25Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоПерцевой, Федір Всеволодович; Трощій, Тетяна Володимирівна; Гурський, Петро Васильович; Колеснікова, Марина Борисівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Димитриєвич, Любов Радівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович
2016Технологічна експертиза безпечності харчової продукціїКолеснікова, Марина Борисівна; Трощій, Тетяна Володимирівна
2015Технологічна експертиза безпечності харчової продукціїКолеснікова, Марина Борисівна; Трощій, Тетяна Володимирівна
2015Технологічна експертиза безпечності харчової продукціїГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Трощій, Тетяна Володимирівна
2011Технологічні основи безпеки харчових продуктівТрощій, Тетяна Володимирівна; Рябець, Ольга Юріївна; Федак, Наталія Василівна
2015Технології харчових виробництвПерцевой, Федір Всеволодович; Трощій, Тетяна Володимирівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна