Browsing by Author Токар, Анастасія Юхимівна
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажування | Токар, Анастасія Юхимівна; Миронюк, Сергій Степанович |
2015 | Збереженість плодів баклажана за умови оброблення речовинами антимікробної дії | Токар, Анастасія Юхимівна; Миронюк, Сергій Степанович |
2022 | Конспект лекцій з дисципліни "Технологія виробництва та експертиза вин" для студентів денної форми навчання. Модуль 1 | Войцехівський, Володимир Іванович; Насіковський, Володимир Анатолійович; Подпрятов, Григорій Іванович; Токар, Анастасія Юхимівна; Бондаренко, Вероніка Анатоліївна; Білько, Марина Володимирівна; Матвієнко, Андрій Іванович |