Просмотр собрания по группе - Авторы Ткачук, С. А.
Результаты 1 по 5 из 5
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2018-12-21 | Валідація методу кількісного визначення неоміцину у зразках меду методом імуноферментного аналізу | Мягка, К. С.; Ткачук, С. А. |
2020-11-15 | Визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктази | Яценко, І. В.; Забарна, І. В.; Богатко, Н. М.; Родіонова, К. О.; Бусол, Л. В.; Богатирьова, А. М.; Ткачук, С. А.; Бородін, Ю. М. |
2018-12-21 | Оцінка відповідності законодавству зразків меду натурального різного ботанічного походження | Ткачук, С. А.; Білик, С. В. |
2017 | Оцінка якості м'яса курчат-бройлерыв за хімічним складом після застосування препарату Даноксан-50 | Ткачук, С. А.; Палишнюк, К. Ю. |
2020-05-20 | Стан кісткової тканини курчат-бройлерів за використання у раціоні кормових добавок, виготовлених із морських гідробіонтів | Данкевич, Н. І.; Ткачук, С. А.; Пилипенко, А. П. |