Browsing by Author Скрипник, Вячеслав Олександрович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Вплив температурного рівня на процес двостороннього жарення м'ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2002Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвДорохін, Віктор Олександрович; Скрипник, Вячеслав Олександрович
2016Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвЧеревко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2014-04-25Пристрій для двостороннього жарення м'яса в умовах електроосмосуЧеревко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2014-05-12Спосіб жарення м'ясаЧеревко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2015Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стисненняЧеревко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович