Browsing by Author Скрипник, Вячеслав Олександрович
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Вплив температурного рівня на процес двостороннього жарення м'яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
2002 | Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Дорохін, Віктор Олександрович; Скрипник, Вячеслав Олександрович |
2016 | Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Черевко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2014-04-25 | Пристрій для двостороннього жарення м'яса в умовах електроосмосу | Черевко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
2014-05-12 | Спосіб жарення м'яса | Черевко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
2015 | Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стиснення | Черевко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |