Browsing by Author Рябов, К. Є.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Дослідження впливу заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на активність окиснювальних ферментів топінамбура | Балабай, К. С.; Рябов, К. Є. |
2019 | Нанотехнологія натуральних вітамінних сорбетів – функціональних оздоровчих десертів на основі каротиноїдних ягід | Рябов, К. Є.; Стуконоженко, Т. А. |
2021-04-08 | Нові кріодобавки з абрикос у формі замороженого пюре в нанорозмірній формі з рекордним вмістом БАР | Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Рябов, К. Є. |
2020 | Розробка низькокалорійного наноморозива із журавлини для підприємств харчового бізнесу | Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Рябов, К. Є. |