Browsing by Author Рябець, Ольга Юріївна
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології» | Пивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Тищенко, Ольга Павлівна; Гринченко, Наталя Генадіївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Омельченко, Світлана Борисівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Рябець, Ольга Юріївна; Мельник, Оксана Юріївна; Боковець, Сергій Петрович |
2018 | Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії | Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга Юріївна; Плотнікова, Раїса Валеріївна |
2020 | Розробка рецептурного складу крему оздоблювального на основі олеогелю для заміни твердого жиру | Горальчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович; Рябець, Ольга Юріївна; Головіна, Людмила Андріївна |
2011 | Технологічні основи безпеки харчових продуктів | Трощій, Тетяна Володимирівна; Рябець, Ольга Юріївна; Федак, Наталія Василівна |
2008 | Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію | Гринченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга Юріївна |