Browsing by Author Леппа, А. Л.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники молочних продуктівЛеппа, А. Л.; Костюк, Олексій Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2020-05-20Експериментальне дослідження впливу різних видів коптильної деревини на якість скумбрії гарячого копченняПопова, В. О.; Сиромятникова, Н. А.; Васильєва, Ю. О.; Леппа, А. Л.
2020-11-15Обґрунтування експрес-технології при виробництві сиру групи «Pasta Filata»Прудніков, В. Г.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М.
2023Поширення равликівництва в УкраїніЛисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.; Леппа, А. Л.
2021Розробка технології варено-копчених ковбас за використання рослинної сировиниЛеппа, А. Л.; Луцеко, Сніжана Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2023Удосконалення технологічних елементів при відгодівлі равликів Helix Aspersa в умовах відкритого ґрунтуЛисенко, Г. Л.; Леппа, А. Л.; Гейда, І. М.