Browsing by Author Леппа, А. Л.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники молочних продуктів | Леппа, А. Л.; Костюк, Олексій Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва |
2020-05-20 | Експериментальне дослідження впливу різних видів коптильної деревини на якість скумбрії гарячого копчення | Попова, В. О.; Сиромятникова, Н. А.; Васильєва, Ю. О.; Леппа, А. Л. |
2020-11-15 | Обґрунтування експрес-технології при виробництві сиру групи «Pasta Filata» | Прудніков, В. Г.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М. |
2023 | Поширення равликівництва в Україні | Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.; Леппа, А. Л. |
2021 | Розробка технології варено-копчених ковбас за використання рослинної сировини | Леппа, А. Л.; Луцеко, Сніжана Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва |
2023 | Удосконалення технологічних елементів при відгодівлі равликів Helix Aspersa в умовах відкритого ґрунту | Лисенко, Г. Л.; Леппа, А. Л.; Гейда, І. М. |