Browsing by Author Лазарєва, Т. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Концептуальна структура професійної компетентності майбутнього інженера-технолога харчової галузіЛазарєва, Т. А.; Благий, О. С.
2019Морфологічний аналіз ножів для нарізання харчових продуктівЛазарєва, Т. А.; Благий, О. С.
2012Напрями конструюв ання інноваційної харчової продукції функціонального призначенняЛазарєва, Т. А.; Свідло, К. В.
2012Напрямки використання рослинної клітковиниІльмінська, О. О.; Лазарєва, Т. А.
2022Практико-орієнтований підхід у професійній підготовці здобувачів вищої освіти в умовах дистанційного навчанняЛазарєва, Т. А.; Лазарєв, М. І.
2011Проблеми професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузіЛазарєва, Т. А.
2014Професійно-орієнтовані ділові ігри в підготовці майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої діяльностіЛазарєва, Т. А.
2019Підготовка майбутніх технологів харчової галузі до творчої професійної діяльності в межах компетентнісного підходуЛазарєва, Т. А.; Благий, О. С.
2011Розробка майонезів підвищеної біологічної цінностіЛазарєва, Т. А.; Гавриляка, А. Ю.
2013Стратегія вибору методів творчого навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузіЛазарєва, Т. А.
2019Сутність і структура здоров’язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузіЛазарєва, Т. А.; Благий, О. С.
2011Технологія хліба підвищеної харчової цінності з клітковиною волоського горіхаЛазарєва, Т. А.; Ільмінська, О. О.
2011Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчуванняСвідло, К. В.; Лазарєва, Т. А.
2023Цифрові технології в роботі куратора студентської групиЛазарєва, Т. А.; Лазарєв, М. І.