Browsing by Author Лазарєва, Т. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Напрями конструюв ання інноваційної харчової продукції функціонального призначенняЛазарєва, Т. А.; Свідло, К. В.
2012Напрямки використання рослинної клітковиниІльмінська, О. О.; Лазарєва, Т. А.
2022Практико-орієнтований підхід у професійній підготовці здобувачів вищої освіти в умовах дистанційного навчанняЛазарєва, Т. А.; Лазарєв, М. І.
2011Проблеми професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузіЛазарєва, Т. А.
2011Розробка майонезів підвищеної біологічної цінностіЛазарєва, Т. А.; Гавриляка, А. Ю.
2013Стратегія вибору методів творчого навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузіЛазарєва, Т. А.
2011Технологія хліба підвищеної харчової цінності з клітковиною волоського горіхаЛазарєва, Т. А.; Ільмінська, О. О.
2011Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчуванняСвідло, К. В.; Лазарєва, Т. А.
2023Цифрові технології в роботі куратора студентської групиЛазарєва, Т. А.; Лазарєв, М. І.