Browsing by Author Лазарєва, Т. А.
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Концептуальна структура професійної компетентності майбутнього інженера-технолога харчової галузі | Лазарєва, Т. А.; Благий, О. С. |
2019 | Морфологічний аналіз ножів для нарізання харчових продуктів | Лазарєва, Т. А.; Благий, О. С. |
2012 | Напрями конструюв ання інноваційної харчової продукції функціонального призначення | Лазарєва, Т. А.; Свідло, К. В. |
2012 | Напрямки використання рослинної клітковини | Ільмінська, О. О.; Лазарєва, Т. А. |
2022 | Практико-орієнтований підхід у професійній підготовці здобувачів вищої освіти в умовах дистанційного навчання | Лазарєва, Т. А.; Лазарєв, М. І. |
2011 | Проблеми професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі | Лазарєва, Т. А. |
2014 | Професійно-орієнтовані ділові ігри в підготовці майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої діяльності | Лазарєва, Т. А. |
2019 | Підготовка майбутніх технологів харчової галузі до творчої професійної діяльності в межах компетентнісного підходу | Лазарєва, Т. А.; Благий, О. С. |
2011 | Розробка майонезів підвищеної біологічної цінності | Лазарєва, Т. А.; Гавриляка, А. Ю. |
2013 | Стратегія вибору методів творчого навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі | Лазарєва, Т. А. |
2019 | Сутність і структура здоров’язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузі | Лазарєва, Т. А.; Благий, О. С. |
2011 | Технологія хліба підвищеної харчової цінності з клітковиною волоського горіха | Лазарєва, Т. А.; Ільмінська, О. О. |
2011 | Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування | Свідло, К. В.; Лазарєва, Т. А. |
2023 | Цифрові технології в роботі куратора студентської групи | Лазарєва, Т. А.; Лазарєв, М. І. |