Browsing by Author Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Автоматизація складських приміщень роздрібної торговельної мережі та розширення асортименту пряників підвищеної харчової та біологічної цінностіСоколова, Є. Б.; Збавитель, Карина Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Антикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарюванняСоколова, Є. Б.; Жадан, Тетяна Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Вдосконалення системи управління якістю обслуговування і задоволеності клієнтів в індустрії гостинностіСорокіна, С. В.; Котова, Маргарита Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Впровадження інновацій та проект готелю з рестораном у Рівненській областіОдарченко, Д. М.; Побережна, Наталія Миколаївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Впровадження інноваційних технологій для підвищення використання матеріально-технічної бази готелюКалєнік, К. В.; Якименко - Терещенко, Наталія Василівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Експертна оцінка та особливості митного законодавства України під час оформлення зовнішньоторговельних операцій підприємства (за матеріалами Харківської митниці)Сорокіна, С. В.; Лук’янов, Роман Валерійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Ефективність екологізації діяльності промислового підприємстваСиницина, Г. А.; Кривокінь, Юлія Вячеславівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Ефективність екологізації діяльності промислового підприємстваСиницина, Г. А.; Козакова, Олена Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Земельні ресурси та ефективність їх використання у сільськогосподарських підприємствахХлопоніна-Гнатенко, О. І.; Кошель, Карина Вікторівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Оцінка якості та розширення асортименту світлого пива за рахунок введення нетрадиційної рослинної сировини і особливості його митного оформленняПенкіна, Наталія Михайлівна; Нестеренко, Артем Володимирович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Підвищення ефективності виробництва технічних культур на сільськогосподарському підприємствіХлопоніна-Гнатенко, О. І.; Кириліва, Орина Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Розвиток виробництва органічної продукції та його ефективність у сільськогосподарських підприємствахХлопоніна-Гнатенко, О. І.; Потапова, Юлія Дмитрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Розширення асортименту кисломолочних продуктів та удосконалення методів їх збутуКарбівнича, Т. В.; Коломоєць, Анастасія Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Удосконалення мотиваційного механізму управління готельно-ресторанним підприємствомСкирда, О. Є.; Кучер, Маргарита Миколаївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесуСорокіна, С. В.; Стеблюк, Наталія Федорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Управління ризиками готельного підприємства в сучасних умовах господарюванняСкирда, О. Є.; Жадан, Ю. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинностіОдарченко, М. С.; Клементьєва, Альона Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Формування споживних властивостей продуктів переробки овочівництва та маркетингові дослідження ринку овочевих консервівПенкіна, Наталія Михайлівна; Хомченко, Анастасія Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Інноваційні методи стимулювання попиту на підприємствах готельно-ресторанного бізнесуКалєнік, К. В.; Сокур, Маргарита Бесланівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Інноваційні рішення підвищення конкурентоспроможності закладів гостинностіОдарченко, М. С.; Шевченко, Владислав Андрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи