Browsing by Author Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Автоматизація складських приміщень роздрібної торговельної мережі та розширення асортименту пряників підвищеної харчової та біологічної цінностіСоколова, Є. Б.; Збавитель, Карина Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Експертна оцінка та особливості митного законодавства України під час оформлення зовнішньоторговельних операцій підприємства (за матеріалами Харківської митниці)Сорокіна, С. В.; Лук’янов, Роман Валерійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Ефективність екологізації діяльності промислового підприємстваСиницина, Г. А.; Кривокінь, Юлія Вячеславівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Ефективність екологізації діяльності промислового підприємстваСиницина, Г. А.; Козакова, Олена Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Земельні ресурси та ефективність їх використання у сільськогосподарських підприємствахХлопоніна-Гнатенко, О. І.; Кошель, Карина Вікторівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Оцінка якості та розширення асортименту світлого пива за рахунок введення нетрадиційної рослинної сировини і особливості його митного оформленняПенкіна, Наталія Михайлівна; Нестеренко, Артем Володимирович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Підвищення ефективності виробництва технічних культур на сільськогосподарському підприємствіХлопоніна-Гнатенко, О. І.; Кириліва, Орина Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Розвиток виробництва органічної продукції та його ефективність у сільськогосподарських підприємствахХлопоніна-Гнатенко, О. І.; Потапова, Юлія Дмитрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Розширення асортименту кисломолочних продуктів та удосконалення методів їх збутуКарбівнича, Т. В.; Коломоєць, Анастасія Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Формування споживних властивостей продуктів переробки овочівництва та маркетингові дослідження ринку овочевих консервівПенкіна, Наталія Михайлівна; Хомченко, Анастасія Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи