Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Автоматизація складських приміщень роздрібної торговельної мережі та розширення асортименту пряників підвищеної харчової та біологічної цінності | Соколова, Є. Б.; Збавитель, Карина Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Антикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарювання | Соколова, Є. Б.; Жадан, Тетяна Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Вдосконалення системи управління якістю обслуговування і задоволеності клієнтів в індустрії гостинності | Сорокіна, С. В.; Котова, Маргарита Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Впровадження інновацій та проект готелю з рестораном у Рівненській області | Одарченко, Д. М.; Побережна, Наталія Миколаївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Впровадження інноваційних технологій для підвищення використання матеріально-технічної бази готелю | Калєнік, К. В.; Якименко - Терещенко, Наталія Василівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Експертна оцінка та особливості митного законодавства України під час оформлення зовнішньоторговельних операцій підприємства (за матеріалами Харківської митниці) | Сорокіна, С. В.; Лук’янов, Роман Валерійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Ефективність екологізації діяльності промислового підприємства | Синицина, Г. А.; Кривокінь, Юлія Вячеславівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Ефективність екологізації діяльності промислового підприємства | Синицина, Г. А.; Козакова, Олена Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Земельні ресурси та ефективність їх використання у сільськогосподарських підприємствах | Хлопоніна-Гнатенко, О. І.; Кошель, Карина Вікторівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Оцінка якості та розширення асортименту світлого пива за рахунок введення нетрадиційної рослинної сировини і особливості його митного оформлення | Пенкіна, Наталія Михайлівна; Нестеренко, Артем Володимирович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Підвищення ефективності виробництва технічних культур на сільськогосподарському підприємстві | Хлопоніна-Гнатенко, О. І.; Кириліва, Орина Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Розвиток виробництва органічної продукції та його ефективність у сільськогосподарських підприємствах | Хлопоніна-Гнатенко, О. І.; Потапова, Юлія Дмитрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Розширення асортименту кисломолочних продуктів та удосконалення методів їх збуту | Карбівнича, Т. В.; Коломоєць, Анастасія Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Удосконалення мотиваційного механізму управління готельно-ресторанним підприємством | Скирда, О. Є.; Кучер, Маргарита Миколаївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу | Сорокіна, С. В.; Стеблюк, Наталія Федорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Управління ризиками готельного підприємства в сучасних умовах господарювання | Скирда, О. Є.; Жадан, Ю. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності | Одарченко, М. С.; Клементьєва, Альона Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Формування споживних властивостей продуктів переробки овочівництва та маркетингові дослідження ринку овочевих консервів | Пенкіна, Наталія Михайлівна; Хомченко, Анастасія Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Інноваційні методи стимулювання попиту на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | Калєнік, К. В.; Сокур, Маргарита Бесланівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Інноваційні рішення підвищення конкурентоспроможності закладів гостинності | Одарченко, М. С.; Шевченко, Владислав Андрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |