Browsing by Author Бусол, Л. В.
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2020-11-15 | Визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктази | Яценко, І. В.; Забарна, І. В.; Богатко, Н. М.; Родіонова, К. О.; Бусол, Л. В.; Богатирьова, А. М.; Ткачук, С. А.; Бородін, Ю. М. |
2024 | Гігієна меду бджолинного: метод. вказівки | Богатирьова, А. М.; Бусол, Л. В.; Цивірко, І. Л.; Жиліна, В. М.; Дегтярьов, М. О.; Париловський, О. І. |
2024 | Харчова та біологічна цінність козиного молока | Цивірко, І. Л.; Бусол, Л. В.; Жиліна, В. М.; Дегтярьов, М. О.; Париловський, О. І.; Богатирьова, А. М. |