Browsing by Author Боднарчук, І. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Динаміка якісного складу туш Абердин-ангуської худоби за вітчизняної селекціїКолісник, О. І.; Прудніков, В. Г.; Боднарчук, І. М.
2020-11-15Обґрунтування експрес-технології при виробництві сиру групи «Pasta Filata»Прудніков, В. Г.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М.
2024Особливості реалізації продуктивних якостей свиней за їх інтенсивного використаняПрудніков, В. Г.; Лисенко, Г. Л.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М.
2024Особливості формування будови тіла корів абердин-ангуської м’ясної породи вітчизняної селекціїПрудніков, В. Г.; Колісник, О. І.; Криворучко, Ю. І.; Боднарчук, І. М.; Дидикіна, А. І.; Нагорний, С. А.
2024Оцінка технологічних прийомів у структурі відтворення інтенсивного свинарстваБойко, К. К.; Лисенко, Г. Л.; Дидикіна, А. І.; Боднарчук, І. М.
2023Формування стада абердин-ангуської м'ясної худоби бажаного типуКолісник, О. І.; Прудніков, В. Г.; Боднарчук, І. М.