Browsing by Author Батраченко, Олександр Вікторович
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Батраченко О. В. Науково-практичні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Осипенко, Василь Іванович; Батраченко, Олександр Вікторович |
2021 | Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м’ясної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Осипенко, Василь Іванович; Батраченко, Олександр Вікторович; Черкаський державний технологічний університет, Кафедра проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління |
2017 | Перспективи розвитку м'ясорізальних машин на основі узгодження гідродинаміки сировини та процесів її подрібнення | Батраченко, Олександр Вікторович |
2017 | Реологічні властивості основних видів м’ясного фаршу, що переробляються в емульситаторі | Мирошніченко, Костянтин Анатолійович; Батраченко, Олександр Вікторович |