Browsing by Author Батраченко, Олександр Вікторович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Батраченко О. В. Науково-практичні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвОсипенко, Василь Іванович; Батраченко, Олександр Вікторович
2021Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м’ясної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвОсипенко, Василь Іванович; Батраченко, Олександр Вікторович; Черкаський державний технологічний університет, Кафедра проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління
2017Перспективи розвитку м'ясорізальних машин на основі узгодження гідродинаміки сировини та процесів її подрібненняБатраченко, Олександр Вікторович
2017Реологічні властивості основних видів м’ясного фаршу, що переробляються в емульситаторіМирошніченко, Костянтин Анатолійович; Батраченко, Олександр Вікторович