Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Перегляд зібрання за групою - Теми ice cream
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Морозиво з козиного молока функціонального призначення
Бондаренко, Тетяна Аркадіївна
;
Рижкова, Таїсія Миколаївна
2023
Розроблення проєкту технології джелато з використанням рослинного молока та його упровадження в кафе дитяче
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Кодесников, Олег Сергійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії