Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2013 | До питання розробки технологічних карт на кулінарну продукцію | Крайнюк, Л. М.; Журавльов, С. В.; Касілова, Л. О. |
2010 | Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції | Крайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О. |
2012 | Концептуальні підходи до підготовки магістрів за спеціальностями 8.05170112 «Технології харчування», 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу | Крайнюк, Л. М.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Федак, Н. В. |
2015 | Методологія формування професійних компетенцій у студентів із розробки технологічної документації | Крайнюк, Л. М.; Скуріхіна, Л. А. |
2013 | Навчально-виховний процес очима студента | Крайнюк, Л. М.; Федак, Н. В.; Бударіна, А. І. |
2017 | Напрями вдосконалення інвестиційної дільності в готельному бізнесі | Крайнюк, Л. М.; Волинська, Я. О. |
2015 | Наукове обґрунтування та розробка системи харчування для категорії споживачів-вегетаріанців | Крайнюк, Л. М.; Стасюк, В. Р. |
2014-05-22 | Науково-практичні основи концепції харчування студентів | Крайнюк, Л. М.; Федак, Н. В.; Сергєєва, О. В. |
2013 | Організація та контроль індивідуальної роботи студентів ННІХТБ | Крайнюк, Л. М.; Янчева, М. О.; Онищенко, В. М. |
2009 | Основні принципи розробки методологічної основи проектування | Крайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Набокова, А. М.; Станевич, М. Д. |
2015 | Перспективи використання хондропротекторів у технологіях виробництва продуктів функціонального харчування | Крайнюк, Л. М.; Стоєва, А. О. |
2013 | Порівняльна характеристика органолептичних та технологічних властивостей культивованих грибів | Крайнюк, Л. М.; Старостенко, Є. О. |
2010 | Про комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарства | Крайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Бородіна, Л. В. |
2009 | Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукції | Крайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О. |
2009 | Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію | Крайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Манжос, Н. В. |
2015 | Проектування раціонів одноразового споживання з використанням борошняних виробів, збагачених дефіцитними нутрієнтами | Крайнюк, Л. М.; Бурлюбаєва, Т. М. |
2013 | Прянощі в українській кухні та їх використання | Крайнюк, Л. М.; Івасишина, Г. В. |
2009 | Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукції | Крайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А. |
2009 | Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства | Крайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Чорна, Н. В.; Набокова, А. М.; Станевич, М. Д. |
2011-05-19 | Сучасні проблеми контролю безпечності та якості харчових продуктів, що містять ГМО | Крайнюк, Л. М.; Федак, Н. В. |