Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54796
Title: Механіка рідин та газів в галузі. У 3 ч. Ч. 1. Фізичні властивості рідин. Гідростатика краплинних рідин: метод. вказівки
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Механіка рідин та газів в галузі. У 3 ч. Ч. 1. Фізичні властивості рідин. Гідростатика краплинних рідин: метод. вказівки до практичних та лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заоч. форм навч. за спец. 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування»; уклад.: В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол. Харків: ДБТУ, 2024. 44 с.
Abstract: Зміст методичних вказівок до практичних та лабораторних робіт «Механіка рідин та газів в галузі» узгоджений з робочими програмами відповідних навчальних дисциплін за спеціальностями 131 «Прикладна механіка» та 133 «Галузеве машинобудування». Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умови адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи студентів та широкого кола фахівців, які займаються проектуванням високотехнологічних гідравлічних процесів та апаратів у галузі переробних і харчових виробництв. Частина 1 «Фізичні властивості рідин. Гідростатика краплинних рідин» містить 3 роботи: «Фізичні властивості рідин», «Практичні розрахунки з гідростатики», «Дослідження роботи сифону Маріотта»; 2 додатки: «Характеристики робочих рідин», «Фізичні властивості води на лінії насичення» та список рекомендованої літератури.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54796
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_MEKHANIKA_RIDYN_24.pdf626.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.