Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51053
Назва: Формування раціональних розмірів аграрних підприємств як фактор забезпечення продовольчої безпеки України
Автори: Філімонов, Ю. Л.
Борисов, П. Р.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Філімонов Ю. Л., Борисов П. Р. Формування раціональних розмірів аграрних підприємств як фактор забезпечення продовольчої безпеки України. Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи: матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 березня 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 267-269
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51053
Розташовується у зібраннях:Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
conf-14-15-03-24-mater-268-270.pdf190.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.