Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38231
Название: Аналіз процесів баромембранної обробки соків із плодово-ягідної сировини
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Дмитревський, Д. В.
Гузенко, В. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Дмитревський Д. В., Гузенко В. В. Аналіз процесів баромембранної обробки соків із плодово-ягідної сировини. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 295-298.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано обладнання, що застосовуються для освітлення і концентрування плодово-ягідного соку. Визначено характерні недоліки існуючих технологічних процесів. Визначено напрями удосконалення процесів концентрування і освітлення соку та обґрунтовано необхідність розробки обладнання для їх реалізації, а також запропоновано використання мікрофільтраційних і ультрафільтраційних мембранних апаратів для обробки соку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38231
Располагается в коллекциях:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-295-298.pdf374.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.