Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16123
Назва: Комбінований спосіб приготування запіканки капустяної із застосуванням електроконтактного нагрівання
Автори: Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Дата публікації: 26-лют-2018
Бібліографічний опис: Комбінований спосіб приготування запіканки капустяної із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 123527, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 10286. Заявл. 24.10.2017. Опубл. 26.02.2018, Бюл.№ 4. 4 с.
Серія/номер: 11;123527
Короткий огляд (реферат): Комбінований спосіб приготування запіканки капустяної включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. При цьому поєднується поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 24 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 15 хв. 30 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16123
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
123527.pdf179.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.